Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner797

Başkan Togar, Tekkeköy bize sahip çıksın

Aday gösterilmedik. Milletimizin isteğiyle mücadeleden hiç vazgeçmedik. 31 Mart’ta bu kez milletimizle birlikte bir kez daha dur diyeceğiz. Bu ilçenin felaketi olacak kirli yatırımlara karşı Tekkeköy bize sahip çıksın” dedi.

10 yılda yapılan hizmetlerle en başarılı ilçe belediyesi olarak gösterilen Tekkeköy’ün Belediye Başkanı Hasan Togar, kirli yatırımlara karşı çıktığı için bazı güç odaklarınca AK Parti adayı yapılmayınca Tekkeköylülerin yoğun isteğiyle Yeninden Refah Partisi’nin adayı olarak girdiği seçimlerde “Daha Yapacak Çok İşimiz Var” diyerek on binleri arkasında topladı.

Başkan Togar yönetiminde her geçen gün gelişen, büyüyen, köy görünümünden çıkarak modern bir ilçe haline gelerek, ekonomisiyle Samsun’un lokomotifi olan Tekkeköy’de 10 yılda 312 hizmete imza atıldı. Togar, Tekkeköy için 25 yıl önce kurduğu hayalleri bir bir gerçekleştirerek, Tekkeköylüleri hayallerini süsleyen belediyecilik hizmetleriyle buluşturdu. Görevde olduğu sürede 50 yıllık hizmeti 10 yıla sığdıran Togar, Tekkeköy Devlet Hastanesi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yaşar Doğu Spor Salonu, Tekkeköy Gençlik Merkezi, Samsunspor 19 Mayıs Stadyumu, Fuar ve Kongre Merkezi, Samsun Lojistik Merkezi, Yeni Organize Sanayi Bölgesi, 7.5 kilometreyle en uzun bisiklet yolu, parklar, halı sahalar, köy konakları, sosyal belediyecilik çalışmaları gibi dev hizmetleri ilçeye kazandırdı.  



Rakibi Candal’ın “Bunları merkezi hükümet yaptı” eleştirilerine yanıt veren Başkan Togar, “Bu ilçe için hayalleri olmayanlar, şurada taş üstüne taş koymamışlar, bu ülkenin bakanları sanki bir gece rüyasında görmüş de Tekkeköy’e şunu yapalım demiş gibi yaptığım işleri küçümsemeye kalkıyorlar. Onlar ancak bizim yaptığımız işlerin gölgesinde yürür altında kalırlar. Bu ilçe için mücadele ettik bu yatırımları bu ilçeye biz getirdik. Tekkeköy Devlet Hastanemizin yerini rekor bir zamanla 3 ay içinde hazırlayarak teslim ettik. Atakum'un 10 yıl oldu daha temeli yok. 10 yıl içinde 228 dönüm arazi üretmişiz. Tekkeköy Belediyesi 10 yıl içerisinde senin bugün her yerde gittiğin o konforlu yolları, her yerde miting ve program yaptığın köy konaklarını, halı sahaları, ürettiği bu kaynaklarla yaptı. Bu arkadaşlara soruyorum. Yahu sizin hiç mi hayaliniz yok. Ne yapacaksınız diye. Cevap yok. Ama eleştirmeye gelince bol keseden. Bizim proje kitapçıklarını okumuşlar, bir fotokopiciye gitmişler, kendi projeleri gibi anlatıyorlar. Yahu hiç utanmıyor musunuz başkalarını taklit etmeye. Ama varsın etsinler taklitler sadece asıllarını yaşatır” dedi

Togar, “Bu ilçeyi 10 yılda dev hizmetlerle buluşturduk. Tekkeköy Devlet Hastanemiz ilçemizin 100 yıldır hayali ve kanayan bir yarasıydı. Bu yarayı kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 10 yıl içerisinde ilçemize 13 yeni okul kazandırdık. 71 noktada çocuk parkları yaptık. 2 adet hanımlar konağı, 10 adet köy konağını ilçemize kazandırdık. Tarihi değerlerimize sahip çıkarak restore ettik. Asırlık imar problemlerini bitirdik. Sosyal belediyecilik hizmetleriyle örnek olduk. 154 kilometre beton yol, 61 km sıcak asfalt, 224 kilometre sathi kaplama ve 154 kilometre taş parke yol çalışması yaptık. İlçemizde modern kentleşmenin gelişimi adına 402 kilometre imar yolu açtık. Daha sayamayacağımız birçok hizmetle kentimizi ileri götürüyoruz. Bu bir yürek işi, sevda işidir, sevdalısı olduğumuz bu ilçe için her daim çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.