Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bayramda Da Can Dostlarını Unutmadılar

Ülke genelinde olduğu gibi Samsun'da da Ramazan ayının ardından bayramda da tam kapanma süreci devam ediyor. Tam kapanma sürecinin başlamasıyla birlikte sokak hayvanları için çalışma yapan Canik Doğa Sporları Besleme Grubu Kavak, Ladik, Çarşamba, Atakum, Tekkeköy, Canik ve İlkadım ilçelerinde bulunan ve sokak hayvanlarının yoğunlukta yaşadığı alanlara mama desteğinde bulundu.

YEDİ İLÇEDE ÇALIŞTILAR

Bayramın 3 gününde de ekipler halinde 7 ilçede çalışmalar yaptıklarını belirten Dernek Başkanı Yasin Karaahmet, "Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle ülkemizde tam kapanma süreci yaşandı. Biz dernek olarak Ramazan ayında sokaktaki canlıların yoğun yaşadığı alanlara mama desteğinde bulunduk. Bayramda da bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sokaktaki dilsiz dostlarımızın sıkıntı yaşamaması için tüm vatandaşlarımızdan ricamız dilsiz dostlarımıza karşı hassas ve duyarlı davranmalarıdır. Bulundukları bölgelerde mama desteğinde bulunmalarını istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.