Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

BBP Partisi MKYK Üyesi Ayvacık Ziraat Odası’na

Bbp Partisi Tarım Komisyonu Üyesi Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı ‘Dan Tarım Bakanı Yardımcısı İbrahim Yumak'a Rapor

Tarım ve Orman Bakanlığımızda Bakan Yardımcısı olarak görevine yeni atanan İbrahim Yumaklı, Büyük Birlik Partisi Tarım Komisyonu Üyeleri Genel Başkan Yarımcısı Uğur Bulut, MKYK Üyesi Fehmi Güney ve MKYK Üyesi Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal AVCI makamında ziyaret etti.

Tarım Komisyonu Üyesi olarak Türkiye genelindeki tarımla alakalı sorunları ve Büyük Birlik Partisi Tarım Komisyonu Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak Erdal Avcı Bey aşağıdaki raporları Bakan Yardımcısına arz ettiler.

Ayrıca şeker pancarı üreticilerimizin avans borçlarını ödeyemediklerinden dolayı icra takibi başlatıldığını bundan dolayı çiftçilerimizin çok mağdur olduklarını arz ettik. Yine ÇarşambaŞeker Fabrikasının açılmasının Samsun bölgemiz için çok önemli olduğunu arz etmemiz üzerine Sayın Bakan Yardımcımızın konuyu yakinen takip ettiğini strateji merkeziyle bizzat kendisinin çalıştığını olumlu Rapor verdiği müjdesini de tarafımıza bildirmiş oldu

Sayın Bakan Yardımcımız İbrahim YumaklıBeyefediyegöstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı tüm çiftçilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.