Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Binlerce Samsunlu sabah namazında bir araya geldi

Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı ve İlkadım Belediyesi tarafından tertiplenen sohbet, dua, sabah namazına ayrıca Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı.

Belediye olarak vatan nöbetinin 21'inci gecesi Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan geceyi güzel bir programla taçlandırmak istediklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ülkemiz, FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimine karşı İstiklal mücadelesi verdi. İşgal sürecinin başlangıcı olan 15 Temmuz darbe teşebbüsüne karşı Türk Milleti 2'inci Kurtuluş Savaşından zaferle çıkmıştır. 15 Temmuz akşamı Türk tarihine altın harflerle yazılacak bir başarı hikayesi yazıldı. Bir destan yazıldı. Belediye olarak demokrasi nöbetinin son cuma sabahı namazını Samsunlularla birlikte Cumhuriyet Meydanında kılalım istedik. Kuran'- Kerim okundu. İhsan Şenocak hocamız güzel bir sohbet verdi. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın" diye konuştu.

Sohbetinin ardından OMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Kurt, sabah namazını kıldırdı. Sabah namazının ardından meydanı dolduran binlerce kişi ellerini semaya açarak ülkenin birliği, beraberliği, huzuru ve selameti için dua etti. Yapılan duanın ardından İlkadım Belediyesi tarafından vatandaşlara kahvaltı ikram edildi.





Anahtar Kelimeler:
SamsunSabah Namazı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.