Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

CHP Atakum Başkanından Başkan Taşçıya açık çağrı
Atakum Belediye Başkanı, alışkın olduğu ‘sivri dille’ birlik beraberlik çağrısı yapıyor. Hem yıkıyor, hem hakaret ediyor hem de gelin birlik olalım diyor.

Atatürk’ün partisine, Atatürkçülere, Cumhuriyetçilere, Cumhuriyet karşıtı bir dünyadan aklınca ders veriyor.

Atakum’un yararına olan Belediye hizmetlerini destekleyeceğimi, kıskançlık göstermeyeceğimi ilçe başkanı olduğum ilk gün söyledim. Sen ne yaptın, yıktın dört yıldır yerine bir şey koymadın. Atatürk’lü logoyu taşıyacak hangi eserin oldu dört yıldır.

Yolun sonu göründü, yalanla dolanla buraya kadar.

Kendine güveniyorsan, dört yıldır milletin parasını çarçur etmekten başka bir iş yapmışsan gel bir televizyon kanalında halkın karşısına birlikte çıkalım, Atakum belediyesini borca batırdığın hizmetlerini bir de benim karşımda halka anlat. Anlat ki Atakumlular da öğrensin hizmetlerini…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.