Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

CHP ATAKUM GÜMBÜR GÜMBÜR

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi insanlara yüzlerce yardım kolisi dağıtarak yüz güldüren ve paylaşımcı bir ruhla hareket eden CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik önceliklerinin her zaman insan olduğunu, koronavirüs salgını nedeni  ve Ramazan ayının gelmesiyle ihtiyaç sahiplerine yardım kolileri hazırlayarak az da olsa yaralara merhem olmaya çalıştıklarını söyledi.


Ramazan ayının birlik ve beraberliği, dayanışmayı pekiştiren Müslümanlarının ve İslam dünyasının en kutsal ayı olduğunu dile getiren Özçelik: "koronavirüs salgını milletimizi derinden yaralayan ve tüm dünyayı etkileyen bir virüs olarak çok ciddi hasarlar bıraktı. Bir çok esnafımız kepenk kapatmak zorunda kalırken yüz binlerce insanımızd işlerinden oldu. Bu dönemde millet olarak en büyük dayanışmayı göstermek boynumuzun borcudur. Biz de Atakum'da ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiği kadar yardımlarına  koşmaya ve yaraları sarmaya katkı vermeye çalıştık. "dedi.


CHP Atakum olarak çok güçlü bir yönetime sahip olduklarını ve Atakum'un gelişmesi, büyümesi ve hızlı bir şekilde yol alması için bundan sonraki dönemde çok daha fazla çalışacaklarını sözlerine ekleyen Özçelik "Atakum, Karadeniz'in tek göç alan, Türkiye'nin gözbebeği ilçelerinden birisidir. Burada siyaset esaslı değil, hizmet odaklı bir anlayışı benimseyerek çalışıyor ve üretiyoruz. Her fikre açık ve kimseyi dışlamadan proje üreten ilçeye katkı verenlere kapımız sonuna kadar açık olacak. Bu anlayışla yolumuza dolu dizgin gitmekteyiz. Atakum bizim bu şehir ve ülke hepimizin ise herkes taşın altına elini koyarak hareket etmelidir. Bu hizmet anlayışı hem ilçemizi hem ülkemizi başarıya götürecektir. "diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.