Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

CHP Samsun İl Başkanlığından açıklama

CHP İl Başkanı Fatih Türkel Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin geçtiğimiz günlerde seyir terası satışı ve belediye faaliyetleri konulu gerçekleştirmiş olduğu basın toplantısında dil sürçmesi sonucu sehven kullandığı ve daha sonrada düzelttiği tarihi geçmiş ürünler söylemiyle ile ilgili açıklamada bulundu.

Atakum Belediye Başkanımız Sayın Cemil Deveci kamuoyu gündemini yakından ilgilendiren seyir terası satışına açıklık getirmek ve belediye faaliyetleri konusunda bilgilendirme yapmak adına bir basın toplantısı düzenlemiş söz konusu toplantıda belediyemizin ekonomik durumu özellikle pandemi döneminde Samsun'da hemşerilerimize yapmış olduğu destekler ve yardımlar ile ilgili açıklamalar yaparken o anki konuşma akışı içerisinde dil sürçmesi sonucu Ata markette vatandaşa verilen destekleri anlatırken “tarihi geçmiş ürünler” ibaresini sehven kullanmıştır.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının bir sürü gündem maddesi varken AtakumBelediyesinin mali durumu ve yapmış olduğu hizmetlerle ilgili bir sürü açıklama yapılmışken birileri “mal bulmuş mağribi gibi” Sayın Başkanımızın sonradan da yazı olarak düzelttiği açıklamasını gündeme taşımış, bırakın Samsun kamuoyunu Türkiye kamuoyuna Atakum Belediyesi tarihi geçmiş ürünleri vatandaşa dağıtıyor diye bilerek ve isteyerek pompalanmıştır.

Biz belden aşağı vurmanın da bir ahlakı vicdanı olmalı diyerek bu kadarına da pes diyoruz. Ülkemizin geçtiği bu ekonomik buhran içerisinde bile vatandaşına dokunmak, hizmet etmek için çareler arayan gecesini gündüzüne katarak kapı kapı sosyal yardımlar dağıtan, bir taraftan hacizler ile boğuşurken diğer taraftan iktidar baskısı altında hizmet üretmeye çalışan Belediye Başkanımız Cemil Deveci’yeyapılmaya çalışan bu linç girişiminin altında büyük bir hazımsızlığın,kaybetmişliğin karşısındaki çaresizliğin olduğunu net olarak görüyoruz. AtakumBelediye Başkanı Cemil Deveci diyor ki eğer Ata Market'te tarihi geçmiş bir ürün tespit edilirse ben Belediye Başkanlığı görevimden istifa edeceğim hala bu açıklamaların üzerine öküz altında buzağı arayanlara sesleniyorum;

“Gidin nasibinizi başka kapıda arayın. Eğer eleştiri yapacaksanız mertçe, muhalefet yapacaksanız yüreklice muhalefetinizi yapın.Millet ekmeği ile aşıyla işiyle gücüyle mücadele ederken Atakum Belediyesi milletine memleketine hizmet etmeye çalışırken Belediye Başkanına belden aşağı vurarak hiçbir şey elde edemezsiniz. Bırakın başka gündemler yaratma arayışını, vatandaşın gündemine dönün” dedi.

CHP SAMSUN İL BAŞKANLIĞI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.