Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

CHP`li Güneysu Sağlık çalışanlarımızın yanındayız

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ,

Bu zor günlerde sağlık çalışanlarının yanındayız Mart 2019 tarihinden bu zamana kadar çok büyük özveriyle çalışan sağlık emekçi liklerinin yanındayız bu projede hedefimiz corona servisinde çalışan yardımcı sağlık personelidir temizlik hijyen hasta bakım hasta temizliği gibi ciddi yorucu ve sorumluluk gerektiren görevlerini yerine getirirken direk temas riskleri çok fazla uzun ve yorucu çalışma saatlerinde corona servisinde çalışan yardımcı sağlık personellerine evlerimizde yaptığımız yemeklerle destek olmaya çalışıyoruz.

Yönetim kurulu’ndaki arkadaşlarımla başlayan bu proje çok büyük ilgi gördü her gün bir akşamda ben yemek yapmak istiyorum diyen gönüllüler bize ulaşıyor biz çok duyarlı bir milletiz yakalan bir kibrit çöpü koca kitleleri peşinden koşturur bu dayanışmaya vesile olduğumuz içinÇok mutluyuz.

CHP İL KADIN KOLU BAŞKANI

NAZAN GÜNEYSU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.