Öne Çıkanlar Uyuşturucu operasyonusyonu vali asayiş açıklama
banner798

Erdal Bozkurt Başkan Adayı Ersoy`a Başarılar diledi

Salıpazarı Belediye Başkan aday adayı Erdal Bozkurt, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde adaylığı kesinleşen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ve STK'lara da destekleri için teşekkür etti


Salıpazarı İlçesi'nde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Erdal Bozkurt, Salıpazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Halil Akgül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yerel seçim çalışmalarında başarılar diledi. Bozkurt, ayrıca aday adaylığı sürecinde kendisinden desteklerini esirgemeyen AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman ile Salıpazarı Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Adem Osma ve Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy'a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

ERSOY'A BAŞARI DİLEĞİ
Salıpazarı Ziraat Odası ziyaretinde Bozkurt, hafta sonu gerçekleştirilecek olan ziraat odası başkanlık seçimlerinde yeniden aday olan Zafer Ersoy'a başarılar diledi. 

'SALIPAZARI İÇİN YOLA ÇIKTIM'


Salıpazarı'nı daha ilerilere taşımak için AK Parti'den aday adayı olarak yola çıktığını ifade eden Erdal Bozkurt, "Salıpazarı'nda kimseyi ayırt etmeden her vatandaşımızla kucaklaşmış, dertlerini dinlemiş ve çözüm üretme gayretinde olacağımızı söylemiştik. Gönül belediyeciliğiyle birlikte rutin belediyecilik anlayışından öte tüm insanları aynı sevgi ve şefkatle kucaklamak için yola çıkacağımızı her platformda belirtmiştim. Aday adaylık sürecimizde desteklerini esirgemeyen AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanımız İbrahim Yaman'a, STK'lara ve Salıpazarılı hemşehrilerime teşekkürü borç bilirim. Salıpazarı Belediye Başkanı ve Başkan adayı Halil Akgül'e de zorlu süreçte başarılar diliyorum. Seçim çalışmalarında da ilçe teşkilatımla birlikte başkan adayımıza destek için sahada olacağım" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.