Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner797

Erdoğan Kılıçdaroğlu`na Seslendi.
 İşi gücü yalan"

Karadeniz'in en önemli problemlerinden olan taşkın ve sel baskınlarına köklü bir çözüm bulmak için çalışmaları bütün havzayı ele alarak yürüttüklerini belirten Erdoğan, bu çerçevede 100 adet taşkın koruma tesisi yaptıklarını, 26'sının inşasına devam ettiklerini söyledi. Erdoğan, şöyle devam etti:

"Şimdi Bay Kemal diyor ki 'Çiftçiler aç.' Bay Kemal diyor ki 'Çiftçilerin ellerinden toprakları alındı.' Eline, diline dursun. Samsunlu çiftçilerimize 2 katrilyon lira tutarında tarımsal destek verdik ama bundan haberi yok bunun. Haberi olmaz da çünkü bunun derdi yalan, bunun derdi iftira. Aldığım paraları görüyorsunuz değil mi? 1,5 milyona yakın tazminata mahkum oldu. İşi gücü yalan. Şu anda devam eden mahkemeler var. Onlardan da gelecek. Ama şimdi bunun için bir de bunun tazminatlarını ödemek üzere bir tazminat komisyonu CHP'nin içinde kurdular. Para topluyorlar şimdi milletvekillerinden. Onlardan toplanan parayla tazminatı ödeyecekler. Onun için de rahat rahat yalan söyleyebiliyor."

Erdoğan konuşması sırasında salondakilerin "Kemal pabucu yarım, çık dışarı oynayalım." ifadesi üzerine, "Gençler, onun oynayacak mecali de yok. Bırakın onun kendi haline." dedi.

Erdoğan, Samsun'da işveren ve sigortalılara 1 katrilyon lira tutarında teşvik sağladıklarını aktaran Erdoğan, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bunlar Samsun'a getirdiğimiz hizmetlerin kısa bir özeti. Önümüzdeki dönemde Samsun'dan çok büyük bir atılım bekliyoruz. Madem 'Samsun yine hazır' diyorsunuz, madem 'kurtuluştan şahlanışa' diyorsunuz, madem 'ilk günkü aşkla' diyorsunuz öyleyse 31 Mart bunun için çok önemli bir fırsat. Samsun 31 Mart'ta şahlanışa hazır mısın? Samsun 31 Mart'ta hizmet siyasetiyle yola devam etmeye hazır mısın? Samsun 31 Mart'ta iftiracılara, istismarcılara, kifayetsiz muhterislere derslerini vermeye hazır mısın? Rabb'im hepinizden razı olsun."

Erdoğan, bu seçimin çerçevesinin "tevazu, samimiyet, gayretle önce millet, önce memleket." olduğunu vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.