Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

EYT'nin sesi Erhan Usta

Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşların her zaman arkasında dimdik duran, haklarını sonuna kadar savunan Bağımsız Samsun milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erhan Usta, Ankara Yeni Mahalle Nazım Hikmet salonunda düzenlenen Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) büyük Ankara mitingine katıldı.

Emeklilikte Yaşa Takılanların Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sesi olan, mecliste onların hakkını sonuna kadar savunan Usta, katıldığı Büyük Ankara mitinginde halkın yoğun bir desteği ve coşkusuyla karşılaştı. Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Usta, Samsun için simgeleştirdiği 'Samsun'un zincirlerini kıracağız' sloganı artık EYT'lilerin de sloganı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.