Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Hacınabispor Ladikspor İle Berabere Kaldı

Bafra Şehir Stadyumu' nda; 3 EkimPerşembe günü, Saat 13.30 da Bal Ligi ekiplerinden Ladikspor ile Hacınabi Spor Kulübü hazırlık maçında karşılaştı.

Her iki takım da birbirlerine üstünlük kuramadı. Hazırlık açısından önemli olan bu karşılaşmayı hakem Oktay Hüseyin Karatepe, Yalçın Duyak ve Melek Ceylan hakem üçlüsü yönetti.

Her iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı ancak; oldukça zevkli geçen maça ilgi yoğundu.

Bafra' daki hazırlık maçını, Karasamsun Spor ve yöneticileri; Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Helim Balakçı, Bafra Mevlana Spor Kulübü Başkanı ve yardımcıları, yönetim kurulu, Bafralı işadamı Hüseyin bey, 1930 Bafraspor yönetimi, teknik ekip, Alaçamspor teknik ekibi, Ondokuzmayıs teknik ekibi ve birçok sporsever takip etti.

Karşılaşmada; zaman zaman güzel anlar yaşansa da ekipler gol bulamayınca maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan; Bafra Hacınabi Spor Kulübü Futbol Şubesi adına Arif Öztürk şunları söyledi:

Eksiklerimizi görme açısından güzel bir maç oldu. Üst düzey takımlarla maç yaparak, kendi gücümüzü test ediyoruz. Biz birlikte başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız ama maalesef bize fazla destek verilmiyor.

Belediye ve diğer kurumların destekleri maalesef yetersiz. İyi bir takım kurduk fakat bize bu konuda yardımcı olunmasını talep ediyoruz. Takımımızın çoğu dışarıdan geldi. Dışarıdan derken; Samsun'dan bu çocukların her gün geliş gidişleri bugünkü şartlarda güzel ama ilerleyen günlerde maç trafiği yoğunlaşınca sıkıntı olacak gibi.

Bizler; Hacınabispor olarak, yetkililerden bize bu konuda sahip çıkılmasını rica ediyoruz Bugün ( 03 Ekim Perşembe ) maçımıza bize forma sponsoru olan Bafralı işadamı sayın HÜseyin bey de maçımızı izleyenler arasındaydı.

Kendilerine; Bafra Hacınabispor' a vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyor, bol bereketli kazançlar diliyoruz.

Maçı izlemeye gelen herkese de çok teşekkür ederiz. Oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ediyoruz. Bizleri kırmayıp, buralara kadar gelen Ladikspor yönetimine, teknik ekibine ve oyuncularına da ayrıca teşekkür ederiZ.

Bizi izlemeye lütfen devam edin. Tecrübeli ve değerli hocamız sayın Zekeriya Köklükaya bir yandan hazırlık maçlarını ve takımı dikkatle takip ederken; bir taraftan da eksik bölgelere oyuncu araştırmaya devam ediyor.

Lig başlamadan; kadromuza iki oyuncu takviyesi yapabiliriz. Eksik gördüğümüz bölgelere yapılacak takviyeler için, tamamen hocamızın raporu doğrultusunda hareket ediyoruz.

Bu sene; Bafra'nın bir Mahallesi'nin nüfusu kadar olan Ladik' in BAL Ligi' nde mücadele eden bir takımı var da acaba 143 bin nüfuslu Bafra'nın BAL' da niçin bir takımı yok ?

Bunu önce kendimize bir sormamız gerekiyor özeleştiri açısından yoksa amacımız, hiç kimseyi zan altında bırakacak cümleler kullanıp üzmek niyetinde değiliz.

Aslında bu konuyu dile getirmek istemiyorum fakat bazı gerçekleri de artık görmezden gelemeyiz.

Bu nedenle; lütfen birlik ve beraberliği sağlayalım ve bu ilçenin, Bafra' mızın BAL Ligi' ne çıkma sına vesile olalım.

Herkesten; bu konuda duyarlı davranmasını, birlik beraberlik ruhu ve düşüncesiyle hareket etmesini istiyoruz ki; bu da çok zor bir şey değil diye düşünüyoruz!

Saygılarımla. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.