Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Halit Doğan Ak Parti binasında açıklama yaptı

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, Ak Parti İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Havza'da çiçeklerle karşılandı.

Partililerden yoğun talep alan karşılamada, konvoy eşliğinde il Başkanlığına geçildi.

Başkan Adayı Halit Doğan, Ak Parti Samsun İl Başkanlığında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

Halit Doğan," Değerli kardeşlerim; yerel yönetimler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış partimizde demokratik bir olgunluk içerisinde sonuçlanarak davamızın önderi, siyasi hareketimizin lideri, ülkemizin Cumhurbaşkanı tarafından Samsunumuza aday gösterildim.Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı şehrimizde; açıklanan Büyükşehir Belediye Başkanları arasında en genç belediye başkanı adayı olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Gençliğimizin enerjisi, büyüklerimizin tecrübesi ile hemşehrilerimizle el ele vererek Samsunumuzu hep birlikte yöneteceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi hedefimiz en yüksek oranını almak. Bunun için canla başla çalışacağız." dedi.

Doğan," Ne büyük bir yük yüklendiğimin, nasıl bir sorumlulukla karşı karşıya olduğumun farkındayım. Heyecanlıyım, gururluyum, hazırım, kararlıyım. Değerli kardeşlerim; günümüz modern kent yönetiminde hâkim olan katılımcı ve şeffaf yönetim biçimi, tüm kararlarımızda temel ilkemizi oluşturacak. Bu doğrultuda altyapıdan üstyapıya, eğitimden kültüre, sosyal belediyecilik uygulamalarından dijital belediyeciliğe kadar her alanda hizmet üretirken katılımcı bir anlayışla, tüm paydaşlarımızla kararlarımızı alacağız. Şehrimizde gerçekleştireceğimiz her hizmet tüm vatandaşlarımızın yüzü gülsün diye olacak. Her başarının altında sizlerin imzası olacaklarını" kaydetti.

Samsunumuzu öncü şehir yapmak istediklerini söyleyen Halit Doğan," dünya şehirleri arasına dahil etmek için her anımızı vakfedeceğiz. 7 gün, 24 saat çalışma prensibiyle, şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Yatırım alan, istihdam yaratan, üreten ve aynı zamanda şehrin tüm imkanlarını vatandaşıyla paylaşan bir şehir hedefliyoruz. Toplumumuzun her kesiminin rahatça nefes aldığı, şehre kendini ait hissettiği, kendini rahatlıkla şehre emanet ettiği bir şehir inşa etmek amacımız olacak. Gündemimizde rakiplerimiz değil milletimiz olacak. İşimiz başarı hayali kurmak değil başarmak için çalışmak olacak. Hedefimiz hiç kimsenin kayıtsız kalamayacağı işler olacak. Sorunları sadece konuşmaktan ziyade, çözerek yol alacağını."belirtti.

Doğan,"Çarşamba Belediye Başkanı olarak 5 yıldır hemşehrilerimizden aldığımız güç ilesevgiyle, saygıyla, hemşehrilerimizle el ele vererek ilçemizi yönettik. İstihdamdan kültür sanata, eğitimden sanayiye her alanda öncü kent olmak için çalıştık. Hayata geçirdiğimiz hizmetler de bunun en büyük göstergesi oldu. Bundan sonra da Samsunumuz için, 17 ilçemizin tamamını kucaklayarak her vatandaşımızı dinleyip, görüşlerini önemseyerek şehrimiz daha da ileriye taşıyacağız. Bize bugüne kadar ne görev verildiyse Rabbimin yardımıyla en iyi şekilde yapmak için samimiyetle gayret ettik. Bugüne kadarki hizmetlerimizde bizlere destek olan herkese çok teşekkür" etti."

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ.

Halit Doğan," Samsunumuza uzun yıllar hizmetlerde bulunan, kentimizi öncü şehirler arasına getiren, bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen geçmiş dönem belediye başkanımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a ve geçmiş dönem belediye başkanımız Zihni Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum. Samsunumuza değer katan, hizmet eden tüm başkanlarımızı bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Değerli Başkanım Mustafa Demir’e kıymetli desteği ve abiliği için, Samsunumuza kazandırdığı kıymetli hizmetleri için teşekkür ediyorum. İnşallah kendisinden devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşımak için canla başla çalışacağız. Türkiye Yüzyılı’nda AK Parti belediyeciliğiyle; 19 Mayısın kenti, gençliğin kenti, Atatürk’ün kenti; AK Partimizin kalesi Samsunumuz için hazırız, kararlıyız." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Halit DoğanAk PartiSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.