Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Hancıoğlu Onur Anıtı'na yapılan saldırıyı kınadı

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'nun Onur Anıtı'na Yönelik Olarak Gerçekleştirilen Saldırıya İlişkin

Basın Açıklaması:

Dün gece Samsun'da, vatanımızın kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu, ulusumuzun ebedi lideri Mustafa Kemal Atatürk'e olan bağlılığımızın nişanesi ve şehrimizin simgesi olan Onur Anıtı'nı yıkmak amacıyla alçakça bir eylem gerçekleştirilmiştir.

Onur Anıtı, Samsun halkının büyük kurtarıcısına karşı beslediği minnet duygusunun abidesidir ve hiçbir Samsunlu bu hain eylem karşısında tepkisiz kalmayacaktır.

Şehrin en merkezi noktasında yer alan ve MOBESE ve güvenlik kameralarının en yoğun bir şekilde konumlandığı bir noktada gerçekleşen bu alçak saldırının anında tespit edilip müdahale edilememesi de düşündürücü ve kaygı vericidir.

Öncelikle, bu alçak eylemin fail ve faillerinin derhal yakalanarak yargı önünde hesap sorulmasının ve ayrıca bir ihmal, güvenlik zafiyeti varsa bunun tespit edilerek sorumlular hakkında gerekli işlemlerin tesis edilmesi hususunun takipçisi olacağız.

Mustafa Kemal Atatürk vatanımızın kurtarıcısı ve Samsun halkının ebedi hemşehrisidir; Samsun, bu ihaneti affetmeyecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.