Öne Çıkanlar istanbul akçagöz
banner797

İyi Parti Bafra Kadrosunu Tanıttı

Tanıtımın sunumunda  İYİ Parti Sekreteri Esra Kurnaz  “ İYİ Partiye gönül vermiş Dava Arkadaşlarım Değerli Misafirlerimiz ve Basın Mensupları, Bafra Belediye Bakan Adayı ve Meclis Üyesi Tanıtım Programına hepiniz hoş geldiniz Hepinizi saygıla selamlıyor açılımızı saygı duruşu ve İstiklal marşının Okunmasına davet ediyorum.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşın Başlayan Adayı Tanıtımında İlk konuşmayı kısa bir süre önce genel merek tarafından atanan  İYİ Parti İlçe Başkanı AYDOĞAN YILMAZ konuştu.

Konuşmasın YILMAZ, “Sayın Grup Başkan vekilim,İl başkanım, Millet Vekilim,Büyük Şehir Belediye Başkan Adayım, Bafra Belediye Başkan Adayım,İlçe Başakanlarım Sivil toplum Örgüt Temsilcilerimiz Değerli Basın Mensupları hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Onur duyduğum kurucu ilçe yönetim üyeliğinin bu önemli günde sizlerin huzurunda ilçe başkanı olarak bunmanın gurunu yaşıyorum.

Gönül verdiğimiz Genel Başkanımız Sayın AKŞENER Önderliğindeki iyilik harekatının ilk tohumlarını bir tanesini Beraber Bafra`da attık.

Yorulmadık.. Usanmadık.. Yeri geldi iftiraya uğradık. Hiçbir zaman  pes etmedik.

Davamızda Dimdik ayakta tuttuk. Bundan sonra da davamızı daha ileriye götüreceğimize silere söz veriyoruz.

Yerel Seçimlerde Temiz siyasetin öncüsü olacağız.Genel Siyasetteki kutuplaşmanın malzemesi olmayacağız. Siyasetin ahlak zemininde olmasına önderlik edeceğiz ” dedi.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı konuşmasın ardından  Bafra Belediye Başkan Adayı RIZVAN AKSOY kürsüye alkışlar eşliğinde çıktı. Konuşmasında AKSOY “Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi Bafra bir tarım ovasıdır.  Bafra Türkiye`de 4 büyük ovalarından birine sahiptir. Gerçekten çok kaliteli ürünü olan bir memlekette yaşıyoruz. Ama maalesef bunu biz çok hovardaca kullandık. Bafra`da olmazsa olmaz 4 tane madde var.  Bunlardan biri Tarımsal Sanayi,  biri Turizm. Diğerleri ise Eğitim Kültür ve Sanat Bafra`nın 50 sene öncesine bir bakın birde şimdiki ortama bakın. Ben oda başkanıyken hiç görevim olmayan şeyleri yaptım. Kaymakam gibi belediye başkanı gibi işler yaptım. Allah`ın izni ile Belediye Başkanı olursam bakın daha neler yapacağım” dedi.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan programa İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti samsun il Başkanı Recep Güleroğlu,Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin ve çok sayıda partili katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.