Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Karaaslan;"Referandum Türkiye’nin kaderini belirleyecek"
AYAĞIMIZDAKİ PRANGALARDAN KURTULMALIYIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Bugüne kadar bizim ayağımızda ve elimizde prangalar vardı. 15 yıl içinde elimizdeki prangaları çözdük. Ayağımızdaki prangalardan da kurtulduğumuz zaman hep beraber Türkiye'yi daha yükseklere taşıyacağız" diye konuştu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 16 Nisan referandum çalışmalarını Vezirköprü ilçesinde sürdürdü. Karaaslan ilk olarak ilçede bulunan seçim koordinasyon merkezinde muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Ardından Çekalan mahallesinde vatandaşlarla buluşan Karaaslan, daha sonra halk eğitim merkezini ziyaret ederek kadın kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları inceledi. Karaaslan son olarak gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

REFERANDUM TÜRKİYE'NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK
Türkiye'nin önemli bir yol ayrımında olduğunu belirten Karaaslan, ''Türkiye için çok önemli bir kararın eşiğindeyiz. 16 Nisan günü hepimiz sandığa gideceğiz ve önemli bir karar vereceğiz. Bir tarafta evet, bir tarafta hayır. Biz Türkiye'nin bundan sonraki yol haritasını ve kaderini belirleyecek bir seçime gidiyoruz'' dedi.

AYAĞIMIZDAKİ PRANGALARDAN KURTULMALIYIZ

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi modelini "prangalardan kurtulmak" olarak değerlendiren Karaaslan, "Bugüne kadar bizim ayağımızda ve elimizde prangalar vardı. Ne yapsak hareket edemiyorduk. Çok çırpındığımız zaman da yere düşüyorduk ve kalkmaya çalışıyorduk. Hamdolsun, 15 yıl içinde elimizdeki prangaları çözdük. Ama ayağımızda halen prangalar var. Onları çözebilmiş değiliz ve onları çözemediğimiz sürece de hareket edemiyoruz. Onlardan kurtulduğumuz zaman yürümeye, hatta koşmaya başlayacağız. Hep beraber Türkiye'yi coşturacağız, hep beraber Türkiye'yi daha yükseklere taşıyacağız" diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.