Öne Çıkanlar fındık bahçesi konut
banner797

KIRCALI:250 BİN ESNAFIMIZ KOSGEB’DEN FAYDALANDI
Kırcalı’nın ziyaretine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Yok ilçe Başkanı Adnan Varol ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özder katıldı. Kırcalı ve beraberinde ki heyet İlkadım’da mahalle ve esnaf ziyaretleri yaptılar. Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemi hakkında bilgi verdiler.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Türkiye Şili Parlamentolar arası dostluk grubu başkanı Orhan Kırcalı, 16 Nisanda yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması hakkında şu bilgileri verdi: Yeni sistemin uzlaşmayı ve kriz çözmeyi getiriyor. Öngörülebilirliği artırıyor. Meclis feshedilecekmiş deniliyor. Bunların hepsi yanlış, Meclisin feshedilmesi diye bir şey yok, seçim yenileme var. Hem cumhurbaşkanı hem Meclis seçim kararı alabiliyor. Niye alıyor, çünkü kriz olursa çözüm üretmesi lazım. Bu uzlaşmayı getiriyor, kriz çözmeyi getiriyor. Cumhurbaşkanı seçim yenileme kararı alırsa kendisi de cumhurbaşkanlığı seçimine girmesi gerekiyor. Bu kriz çözme ve uzlaşmayı sağlar. Ülkemiz aylarca hükümetsiz kalmaz. Milletimiz zarar görmez.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı hükümet çalışmaları hakkında ise şu bilgileri verdi: En son Ahilik ve Esnaf Fonu kurduk. Bu şekilde esnafımız da İşsizlik Fonu'ndaki gibi güvenceye kavuşmuştur. Vergisini ödeyenlere prim indiriminin yanı sıra kredi faiz oranlarının düşürülmesi ve sübvansiyon uygulamaları getirdik. KOSGEB kredilerinden 250 bin esnafımız kredi aldı. Toplam 460 bin müracaat var. Şu ana kadar 250 bin dosya bitti, karara bağlandı. 5 milyar lira esnafımıza ödendi, esnafımızın kasasına girdi.

Hedefimiz 11 milyar lira, diğerleri de inceleniyor. Bankalarla ilgili esnafımızın şikâyetleri var. Bunları biliyoruz. Bunlarda çözülecek. 4 adet şehir hastanemiz hizmete girdi. Samsunumuzda da yapılacak. Köprüler hizmete girdi. Spor tesisleri hizmete giriyor. Samsun şehir stadımızda hizmete girecek. Türkiye güçlü bir hükümete sahip olmanın güzel sonuçlarını giriyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.