Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Köktaş parti teşkilatlarıyla bir araya geldi

Ziyaretlerde partililerle bir araya gelen Köktaş, Samsun'da sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.  

Köktaş, AK Parti iktidarında Türkiye'nin her yerinde önemli yatırım ve çalışmalar gerçekleştirildiğini dile getirerek, "Eğitimden ulaşıma, sağlıktan savunma sanayisine kadar her alanda dev eserler inşa edildi. Bunları aziz milletimizin büyük desteği, teşkilatlarımızın gayretli çalışmalarıyla hayata geçiriyoruz." dedi.

AK Parti olarak yeni bir atılım dönemine başladıklarına işaret eden Köktaş, şunları kaydetti:

"Ülkemiz ve milletimiz için bizim tek bir davamız, tek rüyamız, tek düşüncemiz var. Türkiye'yi daha da büyütmek, güçlendirmek. Bu anlamda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine giden yolda, dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışarak, tek vücut halinde hareket ederek birlik ve beraberlik içinde ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur."

Parti ziyaretlerinde, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.