Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Ömer SÜSLÜ İçimiz Sızladı

ÖMER SÜSLÜ: TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE İHANETTİR
21 Şubat 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararlarından birine göre Avusturya Büyükelçiliği görevine Ozan Ceyhun getirildi. 1980’den sonra Almanya’ya giden ve yıllardır Almanya’da siyaset yapan Ozan Ceyhun’un atama kararına, Ceyhun’un 1980 yılında ülkücü Mustafa Eroğlu’nun öldürülmesiyle ilgili davada cinayet suçlamasıyla yargılanmış olmasından dolayı bir tepki de Samsun İYİ Parti Kurucu İl Başkanı ve Onursal Başkanı Ömer Süslü'den geldi.  

'İÇİMİZ SIZLADI'
Türk devletini ve Türk Milleti’ni soykırımcı kabul eden, ülkücü şehidimiz Mustafa Erol’un katil zanlısı, terör bağlantılı birinin büyükelçi olmasına anlam veremediğini dile getiren İYİ Parti Samsun Onursal Başkanı Ömer Süslü, “Bu fotoğrafı görüp içi sızlamayan bırakın bir ülkücüyü herhangi bir Türk vatandaşı bulamazsınız. Bir ülkücü şehidimizin katilini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyükelçisi olarak atamak bu ülkeye ve Türk milliyetçilerine yapılmış bir ihanettir. Ülkücü şehidimiz Mustafa Erol'u rahmet, dua ve minnetle anıyorum. Ruhu şad,mekanı cennet olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.