Öne Çıkanlar istanbul akçagöz
banner798

Orhan Kırcalı müjdeyi verdi

Bafra Belediyemiz ile Spor Toto Teşkilatımız arasında imzalanan protokol kapsamında ;Doğanca Mahallesinde 1 adet Halı Saha Öğrencilerimizin ve hemşehrilerimizin kullanımına sunulmak üzere ilçemize kazandırıldığı Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı duyurdu.

Açıklama yapan Orhan Kırcalı,"Önümüzdeki günlerde de;Vezirköprü ilçemize 3 adet Halı Saha,Sarıdibek Mahallesi Çok Programlı Anadolu Lisesi.Boruk Mahallesi Boruk İlkokulu,Esen Mahallesi Nazmiye-Osman Kolay İlkokulu" olacaktır.

Bafra ilçemize 3 adet Halı Saha,"Üçpınar Ortaokulu,Gaziosmanpaşa Ortaokulu,Milli İrade İHO,Bafra ilçemize nizami ölçülerde sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 2'li tip soyunma odası ve 250 seyirci kapasiteli tribün yapılması için protokol imzalanacaktır." dedi.

Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sn.M.Muharrem Kasapoğlu olmak üzere Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn.Bünyamin Bozgeyik’e ilçelerimize kazandıracakları bu spor tesisleri için teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.