Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner797

Piknikçilere ücretsiz servis

Kavak Belediyesi tarafından Güven Fenomenbet Göleti Park Alanı'nda yapılan bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte piknik sezonunun da başladığını söyleyen Kavak Belediye Başkanı Ak Partili İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda pikniklerini yapabilmeleri aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için Güven Göleti piknik alanımızda geniş çaplı bir çalışma yaptık. Restorant, cami, lavobalar, oturma yerleri, piknik alanları gibi birçok yerde restorasyon çalışmaları yapıp halkımızın daha hijyenik ve güvenli ortamlarda piknik yapabilmelerini sağladık" diye konuştu.

Güven Göleti şehir merkezine uzak olduğu için vatandaşların ulaşım sorunu çekeceğini düşündüklerini söyleyen Başkan Sarıcaoğlu "Her hafta sonu saat 10.00, 11.30 ve 18.00'da şehir merkezinden Güven Göletine ücretsiz otobüs kaldıracak. Sadece ailelerin kullanabileceği bu ücretsiz otobüs Kavak halkına büyük kolaylık sağlayacak. Vatandaşlarımızın rahatlığı için ne gerekiyorsa biz o işi yapmaya hazırız" dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.