Öne Çıkanlar fındık bahçesi kaza
banner798

"Projelere yakın takip"

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar'ı Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile birlikte ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Vezirköprü Belediyesi ve kamu kuruluşlarının yürüttüğü çeşitli projeler üzerine görüşmeler gerçekleşirken, il genelindeki projeler ve çalışmalar da değerlendirildi. Havza -Vezirköprü hattı ile ilçe üzerinden Ankara'ya gidiş-geliş için karayolları çalışmaları, kültür varlıklarının halkla buluşturulması, ilçede millet parkı yapılması gibi birçok konu başlığının ele alındığı görüşmelerde projeler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tüm ilçelerde yürütülen ve ihtiyaç duyulan projelerin yakından takip edildiğini söyledi.

Ankara ve Samsun koordinasyonunun güçlü olduğunu belirten Yılmaz, "Ankara'da verimli geçen ziyaretler gerçekleştirdik. Vezirköprü Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis ile birlikte ilçemiz için önemli projelerin istişarelerini en üst kamu yöneticilerimizle yaptık. Bu görüşmeler sırasında kurumlarımızın il genelindeki çalışmalarını da analiz etme, devam eden projelerin durumu gibi konuları da görüşme imkanı bulduk. Samsun için ne gerekiyorsa yakından takip ediyoruz. Şehrimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması, ihtiyaçlarının giderilmesi, katma değeri yüksek projelerin hayata geçmesi için çaba harcıyoruz. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.