Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner797

Samsun MHP, birlik beraberlik mesajı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Birlik ve Beraberlik Mesajı: Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, İl yöneticileri, İlçe Başkanları ve Adaylarla Kahvaltıda Buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, İl yöneticileri ve Alaçam, Asarcık, Salıpazrı adayları, bugün kahvaltı programında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Sıcak bir ortamda geçen buluşmada, Milliyetçi Hareket Partisi'nin birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı. İl Başkanı Burhan Mucur, partililere hitaben yaptığı konuşmada, birlik içinde güçlenmenin ve dayanışmanın, partinin başarısı açısından kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti.

İl Başkanı Mucur, birlikte çalışma azmi ve kararlılıkla partinin hedeflerine ulaşacaklarına olan inancını vurgulayarak, partililere seçim sürecinde daha da sıkı bir işbirliği içinde olma çağrısında bulundu.

 

Anahtar Kelimeler:
MHPSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.