Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Samsun`da Hedef, ‘YENİ SANAYİ’ alanları!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa  Demir, Samsun TSO'yu ziyaret etti. Başkan Mustafa Demir ziyaretinde, Samsun'un ekonomik gelişimi için iş birliğinin önemine dikkati çekerken STSO yönetimi kentte 'yeni sanayi alanları'na duyulan ihtiyaca vurgu yaptı.

SAMSUN TSO'DA BÜYÜK BULUŞMA
Başkan Mustafa Demir,  STSO Yönetimi ve Oda Yöneticileri ile bir araya gelerek, karşılıklı istişarede bulundu.  STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Divanı ile Oda yöneticilerinin yer aldığı ziyarette Başkan Mustafa Demir, Samsun'un ekonomik yönden kalkınması ve bunun için atılması gereken adımlara dikkati çekti.

MUSTAFA DEMİR: İŞ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ
STSO'nun, Samsun'un gelişimi, büyümesi ve özellikle ekonomide sıçrama yapması için çok önemli bir misyona sahip olduğunu söyleyen Mustafa Demir, "İşte bu nedenledir ki Sanayi ve Ticaret Odamızın bu yönde yapacağı her türlü çalışmaya, atacağı her türlü adıma destek vermek zorundayız. Şehrimiz için, vatandaşlarımız için daha çok üretmek, daha çok istihdam alanı sağlamak görevimiz olmalıdır. Bunun için STSO ile Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğine ihtiyaç var" dedi.

MURZİOĞLU: SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Başkan Mustafa Demir'e iş dünyasına gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, şunları söyledi:

"Göreve geldiğiniz günden beri gerek iş dünyasına gerekse kente yaklaşımınız gerçekten bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bugün yaptığımız istişare toplantısı da bunun en büyük örneği. Bu tür diyaloglara gerçekten ihtiyacımız vardı. Odamız yöneticileri olarak sizlere teşekkür ediyorum. 

'1 MİLYAR DOLAR İHRACAT' HEDEFİ İÇİN...
STSO olarak sorumluluk hissettiğimiz neredeyse tüm alanlarda farklılık yarattık. Kentimiz ekonomik kalkınması adına en büyük engel sanayi alanlarının yetersiz oluşudur. Eğer ihracatta 1 milyar dolar seviyesini görmek istiyorsak büyük sanayi altyapısını mutlaka oluşturmalıyız. Sizin desteğinizle bu engeli aşacağımıza inanıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.