Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Şehit Polis Fethi Sekin Parkı Tamam

19 Mayıs Belediyesi bir projesini daha hayata geçirerek ilçenin en kalabalık mahallelerinden biri olan Yükseliş Mahallesine 2000 m2 alan üzerine park ve yaşam alanı inşa etti ve ismini Şehit Polis Fethi Sekin Parkı verdi.

İlçenin sağlıklı büyümesine özen gösterdiklerini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ İlçemizdeki büyük parklardan bir tanesi olan Yükseliş Mahallemizdeki Şehit Polis Fethi Sekin Parkımızı tamamladık. Çocukların güvenli ortamda vakit geçirmesi için her ayrıntının düşünüldüğü parkta, isteyen vatandaşlar açık havada spor yapmanın, isteyenler de oturma gruplarında zaman geçirmenin keyfini sürecek. Parkta çevre düzenlemesi kapsamında ağaçlandırma ve çimlendirme işlemleri de yapıldı. Amacımız ilçemizin sağlıklı büyümesinin yanı sıra sosyal, kültürel ve mimari açıdan da gelişimini sağlamaktır. İlçemize hayırlı olsun.’’ dedi

Şehit Polis Fethi Sekin Parkı

Tamamlanan park projesinin ilçe halkına hayırlı olmasını temenni eden Başkan Topaloğlu; ‘’ Böyle güzel bir parka İzmir’de onlarca insanın hayatını kurtararak şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin ismini uygun gördük. Mahalle Muhtarımız ve halkımızın görüşü alınarak bu isimi parkımıza verdik.Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletimize sabırlar diliyorum.’’dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.