Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Serhat Türkel'e coşkulu karşılama

Atakum'da gerçekleştirilen CHP Belediye Başkan Adayı Eğilim Yoklaması sonucunda en çok oyu alan ve CHP Parti Meclisi'nde yapılan açıklamayla Atakum Belediye Başkan Adayı olan Serhat Türkel Samsun'da coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

Atakum'un birçok noktasından Samsun-Ankara yoluna gelen vatandaşlar Türkel'in gelmesinin ardından konvoy oluşturarak Atakum İlçe Başkanlığı'na geldi.

İlçe Başkanlığı önünde kendisini karşılayan halka seslenen Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel,"Heyecanlıyım, mutluyum, gururluyum çünkü yaşadığım bu kente hizmet etmek için yola çıktım" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından alınan kararla yapılan ön seçimde ilk sırada çıkan Türkel, kendisine aday adaylığı sürecinde destekte bulunan herkese teşekkür etti. Bundan sonraki süreç için 'birliktelik' vurgusu yapan Serhat Türkel, "Bugünden itibaren, Atakum’da çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, dinlemediğimiz dert, dokunmadığımız yürek kalmayacak" dedi.

"Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben umudumu hiç kaybetmedim." diyen bir atanın torunu olarak yola çıktığını belirten Türkel, "Yurttaşlarımızın sorunlarını ayırt etmeksizin çözeceğiz. Atakum’da yaşayan her bir vatandaşımızın gönlüne, yüreğine dokunacağız. Serhat Türkel sadece bir belediye başkanı değil, sizlerin evladı, kardeşi, ağabeyi olacak. Kentimizi ileriye taşımak için hep beraber çalışacağız" diye konuştu.

Atakum'u alanında uzman ekibiyle 'parmakla gösterilen' bir kent haline getireceklerini belirten Başkan Adayı Serhat Türkel, Bu hayalimizi sizlerin desteğiyle el ele vererek, omuz omuza çalışarak gerçekleştireceğiz" diye konuştu. Türkel son olarak "Bu şehrin bir evladı olarak, sizlere söz veriyorum; Atakum’u, Atakumlularla birlikte yöneteceğiz. Memleketimizi ileri taşımak için, Atakum’u hak ettiği yerlere taşımak için, ben değil, biz olmak için geliyoruz!" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAtakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.