Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Terörist Osman Öcalan ölmüş

Osman Öcalan'ın ölüm haberi sonrası İYİ Parti Grupbaşkanvekili Erhan Usta'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Osman Öcalan'ın gözüne siyah bant çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Usta, "Terörist Osman Öcalan ölmüş. TRT ve Ak Parti camiasına başsağlığı dilerim. Ateşi bol olsun!" ifadelerine yer verdi.

İşte İYİ Partili Usta'nın o paylaşımı;

Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın ölümünün ardından, İYİ Parti Grupbaşkanvekili Erhan Usta dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Osman Öcalan'ın gözüne siyah bant çekilen fotoğrafı paylaşan Usta, "Ateşi bol olsun" yorumunu yaptı.

OSMAN ÖCALAN KİMDİR?

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın küçük kardeşi olan Osman Öcalan, 1958 yılında Urfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Ömerli köyünde dünyaya geldi.

"Ferhad" kod adını kullanan Osman Öcalan 1978 yılında kurulan PKK'ya katılmadan önce, 2 sene Libya'da yaşadı ve öğretmen eğitim kolejinde eğitim gördü.

1986'da PKK Merkez Komitesi'ne, 1990'larda ise PKK Yürütme Komitesi'ne katıldı.

Osman Öcalan, PKK’den ayrıldıktan sonra 2004’te Erbil’e yerleşmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.