Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Usta’dan Terme’ye Destek

Samsun Milletvekili Erhan Usta, geçtiğimiz günlerde Terme’de yaşanan sel felaketine ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

NEDEN SONUÇ ALINAMIYOR, BAŞLANAN İHALELER BİTİRİLEMİYOR?

“Maddi ve manevi zarara uğrayan hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletmek ve konu ile alakalı bazı düşüncelerimi de dile getirmek istiyorum” diyerek sözlerine başlayan Usta, “bölgede her sene yaşanan yağışlar bilindiği halde neden hala altyapı ve ıslah çalışmaları konusunda bir sonuç alınamıyor, neden başlanan ihaleler bitirilemiyor? Çiftçinin 1 yıllık emeğinin bedelini kim ödeyecek?” diye sordu.

ÜZERİME DÜŞENİ YAPACAĞIM

Bu soruların cevabı ve bu felakete sebep olan ihmallerin tespiti noktasında üzerine düşeni yapacağının belirten Usta, Terme Ziraat Odası Başkanının afet bölgesinde çekildiği görülen videosunu da paylaşarak, Ziraat Odası başkanının konu ile alakalı yalnız bırakıldığını vurguladı.

AFET ALLAH’TAN GELİYOR EVET, AMA…

“Afet Allah’tan geliyor evet ama bunu en az zararla hatta zararsız atlatmak için gereken tedbirlerin alınması kurumların görevidir. İşin sorumlularının sadece Allah korusun deyip geçme lüksü yoktur” diyen Usta, çiftçinin zararının belediye ve devlet tarafından ivedilikle karşılanması gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.