Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

VEKİL KÖKTAŞ SALI PAZARI KONGRESİNDE
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Salıpazarı 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu.

Milletvekili Köktaş konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Bizim siyasetimiz her zaman bütünleştirici, yapıcı siyasetten yana olmuştur. "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" anlayışı ile 15 yıl boyunca eğitimden sağlığa, ekonomiden, ulaşıma her alanda yapılamaz denilen hizmetleri, yatırımları, projeleri hayata geçirdik.
İktidara geldiğimiz günden itibaren kadınlarla birlikte kadınlar için siyaset yaptık, gençlerimizle birlikte gençlerimiz ile birlikte siyaset yaptık. Bu kongrelerimizle de kucaklayıcı siyaset anlayışımızla toplumun her kesimi kucaklayarak yolumuza devam ediyoruz.

Kongrelerimizle birlikte daha fazla bir şekilde ortaya çıkan bu heyecanla, bu sevgiyle, bu coşkuyla, bu enerjiyle, milletimizin de hayır duası ve desteğiyle Allah’ın izniyle, kimse bu ülkeye diz çöktüremez.

Değerli yol arkadaşlarımız kongrelerimizi gerçekleştirmenin yanında önümüzde önemli bir 2019 süreci var. Her zaman ifade ediyoruz, AK Parti seçimden seçime değil, bir seçim bittiğinde diğer gelecek seçime hemen hazırlıklarına başlayan bir partidir. Değerlendirme ve istişare mekanizması 2019 yılında yapılacak olan seçimler için çalışıyor. Bunun için konrglerimiz bir anlamda 2019 da yapılacak olan seçimlerine de giden yolda önemli bir hazırlık aşamasıdır.
Kıymetli yol arkadaşlarım bu anlamda hiç bir başarı tesadüf değildir. Hiç kimse oturarak başarı elde edemez. Bu akademik, iş ve siyaset hayattında böyledir. Her başarının altında düzenli çalışma, iyi bir koordinasyon, ekip çalışması ve disiplin yatar. Biz bugün ekadar işlerimizi ihtimaller üzerine bırakmadık. Çalışmalarımızı planladık, rotamızı belirleyip yolumuza çıktık.

Bugüne kadar bu temeller üzerinde çalışmalarımızı sürdürdüğümüz için başarıyı her zaman elde ettik. İnşallah 2019 yılında da belirlediğimiz hedeflerimize yine başarıyla ulaşacağız.

Güven ve istikrarın olduğu yere her zaman hizmet gelir. AK Parti iktidarları bugüne kadar ülkemizde bunu sağladı. Kuruluşundan itibaren sağladığı bu güven ve istikrar ortamının sayesinde her alanda hizmetler , yatırımlar hayat buldu, bulmayada devam edecek inşallah. Bizler Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dikdik ayakta durduğumuz onun göstermiş olduğu yol haritasına göre çalıştığımız takdirde ülkemiz, belirlenen 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ulaşacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, ilçe başkanlığına seçilen kardeşimize ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.