Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner797

Yaşlılar saygı haftasında unutulmadı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı'nın eşi Nurgül Dağlı, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Samsun Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Programda kıymetli büyüklerimizle bir araya gelerek sohbet eden ve çiçek veren Nurgül Dağlı hanımefendi, ömürlerinin en verimli çağını ülkemize ve milletimize hizmetle geçirip milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan elleri öpülesi büyüklerimizin bizler için geçmişin tecrübelerini günümüze aktaran ve geleceğe ışık tutan birer kaynak olduğunu ifade ederek, bütün kıymetli çınarlarımızın Yaşlılara Saygı Haftası'nı kutlayıp, sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

Programın sonunda, huzurevleri arasında gerçekleştirilen bocce turnuvasında dereceye girenlerin ödüllerini protokol üyeleriyle birlikte veren Nurgül Dağlı hanımefendi, ardından huzurevi sakinleriyle beraber kutlama pastası kesti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.