Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Yedas Programli Kesinti Uyguluyor..
 Samsun İlinde programlı elektrik kesintisi bildirimi Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre; Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulanacaktır.

Kamuoyunun önceden bilgilendirilmesi amacıyla Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Samsun İl Koordinatörlüğünden elektrik kesintisi uygulanacak olan bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği ile ilgili yapılan güncel bilgilendirme şöyledir:

25.06.2016 tarihinde 09:00 – 11:00 saatleri arasında Samsun ili Kavak ilçesi Soğuksu Mahallesi Kalaba mevkiinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen işleri şantiyesi bakım çalışmaları yapacağından dolayı Kavkisan Kireç, Karsan Kireç ve Çiçek Un ‘a,

26.06.2016 tarihinde 09:00-15:00 saatleri arasında Samsun İli Vezirköprü İlçesi İmircik TR/1 nolu trafoda direk ilavesi çalışması yapılacağından dolayı elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu kesintiden dolayı İmircik Mahallesinin bir kısmına,

25.06.2016 tarihinde 09:00 – 16:00 saatleri arasında Samsun ili Kavak ilçesi Emirli Mahallesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi direk deplase çalışmaları yapacağından dolayı Emirli mahallesine programlı olarak elektrik verilemeyecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.