Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Yüksel Yıldırım Hoca açıklamasında bulundu

YÜKSEL YILDIRIM’DAN HOCA AÇIKLAMASI

Y.Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Ben Hüseyin hoca ile görüşmedim. Bu hocalar baskı yapıyor Samsunspor'a gelmek için Hüseyin Eroğlu iyi bir hoca ama Samsunspor'un hocası değil! “ dedi.

Başkan Yüksel Yıldırım Yaptığı açıklamada;”Samsunspor seven eski yönetici var Ahmet Özdemir, İzmir’de bir beyefendi var, illa bunu al illa bunu al devamlı bana yazıyor.Bu gün sordum Yücel Uyar dediki, beni de aradı. Bu hocalar gelmek için baskı yapıyor.Bende buradan söyleyeyim,Hüseyin Eroğlu iyi bir hoca ama Samsunspor Hocası değil,kötü bir değil belki yarın gele bilir yanlış anlamayın,Altınordu altyapısından geliyor.

Yüksel Yılıdırm,”Hiçbir iddiası olmayan kulüpte çalışmış,bir tane yabancıyı çalıştırmamış, bir tane büyük kulübü çalıştırmamış,bir tane taraftar baskısı yaşamamış, şimdi böyle bir şey yaşamamış hoca getirmek büyük bir şey beklemek olmaz.Yarında bu hoca ile ilgili bir şey olursa tüm Samsun ve Basın sizler kaçacaksınız bu adamı niye getirdiğiniz diye beni asacaksınız.” Dedi.

Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım,”Belki Hüseyin Hoca süper hoca beklide başarılı olacak ama ben risk alamam bu yazı tura atmak gibi bir şey,bana süre verin olursa olur , olmazsa onlada konuşuruz.Zannediyorumki bize uygun hocayı bulacağız,” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan DAŞ 2 yıl önce

akepe sözünde durup hipodrom yapsaydı sergen yalçın gelirdi :d :d :d http://www.gazetearena.com/makale/samsun-a--mutlaka-hipodrom-yapilmali-/