banner797
Şükrü Neiş bu taktik ile şerefsizleri susturuyor, işini iyi yapanları destekliyor, basın ile arasını sıcak gönüllerini hoş tutuyor aynı zamanda da icraatlarını halka tanıtıyordu. ŞÜKRÜ NEİŞ DÖNEMİNDEKİ PARA ALAN ŞEREFSİZ BASIN MENSUPLARINI AÇIKLA.!,

Yerel internet sahibi arkadaş son günlerde belediye ve başkan üzerinden kendi sitesini
Adeta tehdit aracı olarak kullanmaya başladı ve yazdığı yazılarla kendinin neler yaptığını da pervasızca açıklıyor.
 
Evet kendi söylemi ile ŞÜKRÜ NEİŞ döneminde lale devri hüküm sürmekte idi ve bu lale devrinin en büyük menfaatçisi de kendi internet sitesi idi.Fakat bu sözleri söylerken bazı basın mensuplarını açık bir şekilde ŞEREFSİZLİKLE suçlayarak kendi hizmetlerini memlekete hizmet olarak yansıtmakta..Yani kendi ağzı ile her ay 3..4.. BİN LİRA ALIYORLARMIŞ VE
HER ŞEY MÜKEMMEL GİDİYORMUŞ. Şu ukalalığa bakarımsınız sevgili okurlar şimdi sürdüremediği lale devri döneminin acısını çıkartmaya çalıştığı nasılda belli oluyor..
 
ŞÜKRÜ NEİŞ döneminde belediyede yapılan yanlışları neden gündeme getirmiyordun, şimdi ise Pazaryerinin kapısı nereden olacakmış, bir kişi rica etmiş yazıyı kaldırmış falan filan.
Tam bir kargaşa ortamı yaratarak beslenme politikası yaratmaktan başka bir şey değildir.
 
Şimdi ise ZİHNİ BAŞKAN üzerinden sallama ve ilgili ilgisiz basın mensuplarına ŞEREFSİZ cümlesini kullanarak kendi üzerindeki pisliği de başkalarına sıçratmaya kalkıyor.
.
MADEM SÖYLEDİN AÇIKLA KARDEŞİM ,,,LALE DEVRİNİN ŞEREFSİZ BASIN MENSUPLARI KİMLERMİŞ,ŞANTAJCI DEDİ DİYE ZİHNİ BAŞKANA KIZIYORSUN AMA SEN ŞERFSİZ BASIN MENSUPLARI KİMMİŞ AÇIKLAMIYORSUN.ORTAYA BİR LAF ATARAK KENDİNİ SAÇMA SAPAN CÜMLELER KURARAK KURTARMAYA ÇALIŞIYORSUN..

Sevgili okurlar ŞERFSİZ BASIN kelimesini üzerimize alınmışlığımız yoktur kimse yanlış anlamasın.Biz BAFRAGAZETESİ  olarak yapılan iki yüzlülüğe tepkisiz kalamazdık..BAFRA GAZETESİ olarak şükrü neiş döneminde ve daha sonraki dönemde hiç kimseden nemalanmadık..Burada bizi ilgilendiren basın mensuplarının şerefsiz kelimesi ile itham edilmesidir.Bafra’mızın değerli basın mensupları değerli gazeteci büyüklerimiz ve küçüklerimize buradan sesleniyorum ,eğer ki denildiği üzere aramızda bir ŞEREFSİZ VARSA bunu hep birlikte ortaya çıkarmaya davet ediyorum.Diğer basın mensubu arkadaşı da açıklamaya davet ediyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.