Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu`na gönderme..
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamada bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NUN GAFINA GÖNDERME

Bahçeli, "16 Nisan’da koskoca evetle millet ve devlet hayatını sarmış paslı tahakküm zincirlerini kıracağız. Bundan rahatsız olanlar ise çıldırıyor! Geçmişi unutacak kadar hafızasız, geleceği tasavvur edemeyecek kadar hayalsiz bir millet yaşayamaz. Bu nedenle 16 Nisan’da evet diyoruz.

Anayasa’yı okumadan hayır turuna çıkan, yeni sistemi hiç bilmeyen zavallı siyaset anlayış ve savruluşundan kurtulmak için evet diyeceğiz.

Milletimiz öyle büyüktür ki, Yusuf Has Hacib’in ifadesiyle söylersek; 'nice bulanık işi el sürünce süzer, nice ters düğümü bakınca çözer.' 'Kötü iyiye yaraşmaz, doğru eğriyle güreşmez. Kara gece parlak güne yaklaşmaz, yeşil su kızıl ateşe konuk olmaz.' Anlayan herhalde anlamıştır. Merhum Peyami Safa diyordu ki, 'milli varlığımızın köklerini kemiren düşman ideolojilere karşı tek savunma silahı milliyetçiliktir.' 16 Nisan’da evet iradesiyle milliyetçiliği şahlandırıp coşturacağız, aksini söyleyenleri ve milli varlığımızı kemirenleri defedeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.