Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Karaduman "Çok Kötü Hareketler Bunlar"!

 Karaduman, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’i ise ‘başkan’ olarak sundu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman sosyal medyada skandal paylaşımlara imza attı. Gün içinde gerçekleştirilen ziyaretleri sosyal medyadan paylaşan Karaduman, paylaştığı fotoğraflarda yer almasına rağmen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in adını anmadı.

Zihni Şahin’i yok saymakla kalmayan Karaduman AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’i de ‘başkan’ olarak niteleyerek ikinci bir gafa imza attı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la birlikte gerçekleştirilen ziyaretleri sosyal medyada paylaşarak kamuoyuna bilgilendirme yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman skandal ifadelerle dolu paylaşımlarda bulundu.

Bakan Varank’ın programlarında hazır bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’den hiç bahsetmeyen Karaduman henüz adaylık aşamasındaki Mustafa Demir’i ise Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sundu.

Aynı yok saymayı ve yanlış ifadeleri ard arda yaptığı paylaşımlarda sürekli tekrarlayan Karaduman’ın bu tavrı, kullanılan ifadelerin hata ile değil bilinçli olarak seçildiği şeklinde yorumlandı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.