Öne Çıkanlar fındık bahçesi konut
banner798

Kılıçdaroğlu'ndan Hükümete Çağrı

 Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Seyhan Belediyesi Toplu Açılış Ve Halk Kart Dağıtım Töreninde Halka Hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Hükümete net, açık bir çağrıda bulunuyorum. Lafla peynir gemisi yürümez. Eğer Türkiye Cumhuriyetinin bir Bakanını Hollanda’ya sokmuyorlarsa, Hollanda’yla ilişkilerimizi askıya alın. Bizim Bakanımızı Almanya’ya sokmuyorlarsa Alman askerlerinin İncirlik’te ne işi var? İsrail gibi, Rusya gibi, gidip sonra özür dilemek olmasın. Söz söylüyorsan adam gibi arkasında duracaksın.

Sözü gelince büyük ülke, zamanı gelince özür dileyen ülke olmak istemiyoruz. Türkiye büyük bir ülkedir, büyük ülke olmanın kurallarını yerine getirmek zorundadır. Bu işin referandumla, evet-hayırla bir ilgisi yok. Bu iş milli bir iştir. Sağcısıyla, solcusuyla, A partisiyle, B partisiyle Türkiye’nin çıkarlarını savunmak, Türkiye’nin haklarını savunmak her siyasi partinin ortak görevidir, biz bu görevimizi sonuna kadar yerine getirmeye hazırız.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.