Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Samsun'da Ersan Aksu dönemi başladı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Samsun İl Başkanımız Hakan Karaduman, Cumhur İttifakı’nın prensiplerine uygun olmayan açıklamaları sebebiyle açığa alınmıştır. Bunun üzerine il başkanımız istifasını Genel Merkez’e sunmuştur. Boşalan Samsun il başkanlığı için Ersan Aksu görevlendirilmiştir.' dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter'dan Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın açığa alındığını ve yerine Ersan Aksu'nun göreve getirildiğini duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazif karataş 5 yıl önce

Ateş olmayan yerden duman cıkmaz bu bir ikincisi karaduman yönetimi adeta krallık getirdiler bizim dediğimiz olur gibisinden bur da bir şeyi unuttular samsun halkını unuttular sim di herkez sosyal medya üzerinden şikayetini yapıyor bunun içinde fuğat köktaş da car ınutmadı bu samsun onuda