banner798
Şimdilerde kamuoyunda gezen tek bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyoruz.24.Dönem Milletvekili olan AK-Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni’nin neden propagandası Bafra’da istenildiği şekilde yapılmıyor. Yapılmadığı gibi de halkın içinde hedef Ahmet Yeni olarak gösteriliyor, bunu bizler anlamış değiliz.
 
AHMET YENİ SECİLECEK Mİ?SECİLEMİYECEK Mİ?
 
İktidar partisi olan AK-Parti’yi ,Bafra’da Bafralıyı tek başına temsil edecek olan Ahmet Yeni, vatandaşlar tarafından neden sevilmiyor… Bunu tam olarak anlamış değiliz,Örneğin Mitinglerde Sayın Ahmet Yeni’nin konuşmaları artık vatandaşa cazip gelmiyor.Nedense yapılan tüm işlere  bakıldığında konu düzeyi hep aynı… YENİ’nin açıklamaları aynı olduğu gibi düşündürücü…
 
‘YENİ’DEN AÇIKLAMALAR HEP AYNI
 
İşte o açıklamaların başlıcalar şunlar,”Bafra artık suyuna kavuştu(Kim evindeki sudan içiyor?), herkes rahat rahat suyunu içe bilir(????), Bafra Eğitimde Yeni bir lise kazandı. Oda Fen Lisesi, bunun gibi bir çok lise takip ediyor…” Ama sayın vekilimiz Bafra’daki okulları sayaçak kadar,bilgilendirilmemiş,Nasıl ki ” Ankara Samsun Yolu kısaldı… Şimdide Sinop Kastamonu yolu açılarak,buradan gecen vatandaşlarımız Bafra ekonomisine katkı sağlayacak…” Tüzel olarak konuları hep bu çerçeve içerisinde…Sayın Ahmet YENİ sana bu vatandaş sormaz mı aş nerede iş nerede diye…”Kaç tane işsiz gence istihdam sağladın” Devlet Hastanesi ve Özel sektöre gecen kaç kuruma kendi vatandaşınızdan başkasını alarak aş,iş ve ekmek verdin.” Diye bu vatandaş size sormaz mı?
 
ORGANİZE SANAYİNİN YERİNİ BİLEN VAR MI?
 
Biliyorsunuz ki Sayın Bafralılar, Bafra’mızın organize sanayisi var, bu yazıyı okuyan arkadaşların acaba kaç kişisi bu organize sanayisinin yerini bilir ,ADMİN olarak ben bile ORGANİZE SANAYİ’Ye gitmek istesem tek başıma acaba bulabilirmiyim yerini,kaldı ki ben böyle düşünüyorsam,Vatandaş ne düşünmesin…100 kişide sadece 10 kişi bilir diye benim bir tahminim var… Nedeni çok basit bu organize sanayi hiçbir zaman teşvik alamadı… İşadamları devlet tarafından yönlendirilmedi. İddia edildiği gibi İstanbul ve Bursa gibi büyük şehirlerde kaçtane iş adamımız buralara siyasi olarak yönlendirildi.
 
SİYASİ YARDIM OLMAZSA SÜRÜNMEYE DEVAM
 
İş adamları derken sadece Bafralı işadamlarını kastetmiyoruz. Bu işadamları dışarıdan olabilir.Şimdi diyorlar ki biz organize sanayi kurduk sizin iş adamları yatırım yapmıyor ...Ama bizlerin iktidarı doğuya yatırımda sınır tanımıyor. Karadeniz'e ve Samsun’a yapılan siyasi yardımların birazı Bafra`ya yapılmıyor.”Kendi iş adamlarınızı yatırıma siz teşvik edeceksiniz.” diyorsunuz.” Şimdi de diyeceksiniz ki her şey iktidardan mı beklenir… Tabiî ki iktidardan beklenmez… Ama iktidar bir partinin Bafralı vekili varsa Bafralıda o vekilden bir şeyler bekler. Oda başkanları ve kurum başkanlarının mücadelesi de bir yere kadar, siyasi olarak yardım alamayan bir ilçe sürünmeye her zaman mahkûmdur.
 
HABERLERİNİZ VAR MI?
 
AK-Parti Samsun Milletvekili adayı aynı zamanda AK-Parti Gurup Başkan Vekili Sayın Suat Kılıç’ın konuşmalarında her şey Bafra için güllük gülistanlık.Sayın KILIÇ’ın Bafra Belediyesinin İLLER BANKASI tarafından aldığı kredi ile Otoparklı Kapalı Pazaryeri’nin projesinin bitip tamamlandığından bile haberi yok.Bunu da kendisi Bafra Belediyesi Kapalı Kültür ve Sanat Merkezinde Akıllı Kent Otomasyon Sistemi Proje Tanıtımında “YAKINDA PAZARYERİ projeniz tamamlanacak.” Demişti.Oysaki Pazaryeri projesi tamamlanalı neredeyse 6 ay oldu.Daha önce de biz bu pazaryerinin yapıldığı halde halka açılmadığını da üstüne basa basa haberlerimiz de söylemiştik.Suat Kılıç ve Bafra’nın vekili Ahmet Yeni Bafralının ve Pazaryeri esnafının sıkıntısına ne kadar vaakıf oldukları da tartışılır bir konu…
 
FAKÜLTE SEÇİM ÇALIMASI OLDU
 
www.BafraGazetesi.Com  olarak bizler hiçbir parti teşkilatını kırmak istemiyoruz.Yanlız herkesin kaçırdığı bir nokta var…’FAKÜLTE…’Bafralılar,” FAKÜLTEMİZİ İSTİYORUZ.” Diye imza kampanyası başlatmış ve yollara dökülmüştü.Bu kampanya da toplanan imzaları öncülük edenler ise Ankara yollarında git gel heba olmuşlardı. Bilmiyorum bu kampanyayı hatırlıyor musunuz.Bizler genellikle balık hafızalı olduğumuz için unutabiliriz.Bizimde görevimiz sizlere tüm çıplaklığı ile o günleri hatırlatmak. Bu kampanya doğrultusunda binlerce imza atıldı. Ama hiçbir yetkili Ankara yollarında bu imzalara sahip çıkmadı. İmzalara sahip çıkılmadığı gibi hiçbir açıklamada yapılmadı…Şimdilerde ise yapılan açıklamalarda ”FAKÜLTENİZ TURİM OTELCİLİK FAKÜLTESİ…Şimdi bu FAKÜLTEYİ açıyoruz...”Diye Bafralının karşısına çıkan vatandaşın vekili neyi amaçlıyor…Kendisi düşünüp şu soruyu aklına getirmiyor mu?”Bafralının  imza kampanyasına zamanında ben sahip çıkamadım.Şimdi de secim çalışması olarak imzalara sahip çıkayım da oyları kapayım mı diyor…Secim çalışması olarak FAKÜLTEYİ Bafralıya sunuyorum.” Diyerek kendini mi kandırıyor,yoksa vatandaşı mı kandırıyor…Bizlerde bunu anlamakta zorluk çekiyoruz… Kendilerine sormak istiyoruz.”Zamanında neden bu çalışmayı Bafra halkına kazandırılmıyor da, secim çalışması olarak kazandıracağız.” Deniliyor. Oysaki seçim çalışması diye son güne saklamasaydınız,gene bu Bafralı size oy verirdi.“Sandığa giden Bafralı bir kere düşüneceğine şimdi iki kere düşünecek.”
 
ADMİN,”GEÇ OLUR, GÜÇ OLMAZ”
 
HASTANEYE Gelince, bu zamana kadar diğer iktidarın Bafralıya kazandırmak isteyip de kazandıramadığı HASTANE konusuna, evet iktidar partisi olan AK-Parti sanırım bu hizmeti Bafralıya kazandıracak, ama ne zaman kazandıracak bunu da bilemiyoruz. Sağlık bakanı Recep Akdağ’ın Türkiye de sağlık konusunda neler yaptığını iyi biliyoruz. Kimilerine göre de yaptığı hizmetler Ülke gündeminde çağ atladığı anlatılmaktadır. Bafralıya kurulacak olan yeni bir hastanenin 12 Haziran 2011`den sonra Bafralıya kazandırılacağı konusunda karamsarız. Gerçi FAKÜLTE’mizin yeri yok ama, HASTANEMİZİN yerinin hazır olduğunu görmekteyiz… ‘Umarım geç olur ama HASTANEMİZ güç olmaz…’Biz bakanımıza her konuda güveniyoruz. Sağlık Bakanı AKDAĞ,İnşaat firmasının yetkilisi olan kişiden bu konuda tarihi Bafralı adına da almış bulunmakta…Hayal gibi tam teşkilli olarak 12 Haziran 2011’de her şeyi ile Devlet Hastanesi Bafralıya hizmet verecek.Hep beraber göreceğiz.
 
ÇALIŞACAK PERSONEL ŞİMDİDEN HAZIR!
 
www.BafraGazetesi.com olarak 24.Dönem hükümetinin kurulmasına az bir zaman kala önemli projelerin son güne saklanmasına hiçbir anlam veremiyoruz.Nedeni ise Bafralının gelişmekte zaman kaybedecek zamanı kalmadı.Yıllarca FAKÜLTE,DEVLET HASTANESİ VE İL olacak vaatleri ile kandırılan halk bu halktı…Onlar kadar bizler SİYASETİ bilmiyoruz ve yapamıyoruz.Yapılacak olan bu projelerin emin olun çalışacak kalifiye elamanları bile şimdiden hazır…Secim vaadi olarak Bafralının huzuruna sunulan bu projeler bizce havada kalır.Ne yeni hastane 12 Haziran 2011’de biter,nede yeri bile belli olmayan TURİZM FAKÜLTE’miz bu sene biter…İnşallah bu konuda bizler yalancı çıkarız da kazanan Bafralı olur…Kazanan bu sefer SİYASET OLUR…
 
BAŞBAKAN ve KILIÇ OYLARI ALIR…
 
Sözün sonuna geldiğimizde ise sizlere son olarak şunu demek istiyoruz. AK-Parti Samsun Milletvekili olarak Bafralının karşısına aday olarak gösterilen Bafralı vekil adayı Ahmet Yeni’nin yerine, AK-Parti grup başkan vekili Suat Kılıç’ın afişleri, Cumhuriyet Meydanına Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile konuluyor. Yoksa bunun altındaki olay, AHMET YENİ bu ilçede seçilemez ama ,”Başbakan ve Grup Başkan Vekilimiz ile beraber istenilen oyu alırız… Hedefimize de ulaşılırız.AHMET YENİ Gençlik Caddesi’nde tepki alır oraya da afişini asarız.Bu senede oyları kaparız.” mı demek isteniyor… Bunun yorumunu da siz değerli okurlarımıza bırakıyoruz.
 
BU GÜN SECİM OLURSA…
 
Samsun bölgesindeki önemli noktalarda bulunan esnaf ve iş adamlarınla yaptığımız sohbetlerin geneline bakıldığında bu gün seçim olsa ortak karar ve vekil sayısı ,seçimde AK-PARTİ 4 VEKİL, CHP 3 VEKİL ve MHP 2 VEKİL çıkaracağız söylentileri kulaktan kulağa devam ediyor.Söylentiler belki boş çıkabilir ama şuan ki tablo bu…Seçim son 10 günde kazanılır. Sağlıklı ve dostça kalın… Saygılarımızla…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.