Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

1930 Bafraspor’Dan Başkan Kılıç’A Teşekkür
banner852

Ziyarete 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, Teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ziyaretle ilgili olarak “Bizleri makamında kabul eden Belediye Başkanımız Hamit Kılıç'a nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz.Bu sene çok farklı karekterleri yüksek futbolcuları 1930 Bafraspor Ailesine kazandırdık.İnşallah Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç'ın ,Oda başkanlarımızın ve Bafralı değerli iş insanların maddi ile manevi  destekleriyle 1930 Bafraspor'u hak ettiği yere getireceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.Belediye Başkanımız her fırsatta bizlerin yanında olmaya devam ediyor ve destek veriyor.Kendilerine teşekkür ediyorum” Dedi


Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “1930 Bafraspor, tarihe ismini yazdırmış bir spor kulübümüz. Gördüğüm kadar Bafra'nın öz evladı kadar dışarıdan transfer edilen futbolcu kardeşlerimiz çoğu Üniversite öğrencisi ve 1930 Bafraspor'u tercih etmişler. Bu da gösteriyor ki 1930 Bafraspor ismi hafızalara iyi kazınmış. İnşallah bu sene de 1930 Bafraspor'unuzun şehir içindeki ve şehir dışındaki maçlarına gelerek destek olacağız. Bilindiği gibi şu an 1930 Bafraspor Spor Tesislerinin onarımını yapıyoruz Onlara yemek ve otobüs desteğimiz sürüyor. Başka ne yapabiliriz konusunda 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız'la her zaman diyalog içindeyiz. Artık başarının gelmesi gerekiyor, alt yapısıyla güçlü bir 1930 Bafraspor'umuzu el birliği vererek hak ettiği yere getirmeliyiz. İlk olarak Süper Amatör liginden Bölgesel Lig olan Bal Ligine çıkarmak olacağız. Teknik Heyet ve Futbolcularımıza başarılar diliyorum, inşallah bu sene bizleri mahcup etmeyecekler ifadelerini kullandı.


Ziyaretin sonunda 1930 Bafraspor Teknik Heyeti ve Futbolcular Başkan Hamit Kılıç'la toplu fotoğraf çektirirken,Şampiyonluk sözü verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876