Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Samsunspor Altay`ı tek golle geçti

Yılport Samsunspor, şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakiplerinden Altay ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça ev sahibi takım atak başladı. Orta saha üstünlüğünü eline geçiren kırmızı beyazlılar, ilerleyen sürede Altay kalesinde etkili olmaya çalıştı. Özellikle Yasin ve Burak Çalık ile kanatlardan gol için yüklenen kırmızı beyazlı ekibin, ilk devrenin sonlarına doğru organize geliştirdiği atakların birinde Burak Çalık ile bir topu direkten döndü. 

HAKEM SİNİRLERİ GERDİ 

Karşılaşmanın ikinci devresine iki takım yine orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Kırmızı beyazlı ekip, galibiyet golü için pozisyon üretmekte ara ara zorlansada bulduğu fırsatlarda gole çok yaklaştı. Maçın hakemi Murat Erdoğan'ın enterasan kararlarla ev sahibi takımın hızını kesmeye çalışması ise saha içinde oyuncuların sinirlerini gerdi. Oyunun sonlarına doğru risk alarak öne çıkan kırmızı beyazlılar, İlyas'ın adrese teslim ortasını düzgün bir kafa vuruşuyla filelere gönderen Nadir, takımına galibiyeti getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.