Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Samsunspor'da Düş Kırıklığı

TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, Menemenspor karşısında soyunma odasına 1-1'lik skorla gitti. Menemen İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlamasına karşın kalesinde Ömer'in golüyle 1-0 geriye düşen kırmızı beyazlılar, 27'de Diomande ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde de atak oyununu sürdüren Samsunspor, öne geçme şansını kullanamadı. 

Karşılaşmanın ikinci devresine kalesinde gördüğü şok gollerle başlayan kırmızı beyazlılar, önce Mazlum'un penaltıdan sonrasında ise Ahmet Sagat'ın golleriyle bir anda 3-1 geriye düştü. Şok durumundan kurtulmakta zorlanan kırmızı beyazlılar, 56.dakikada Tomane'nin golüyle umutlansa da sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada Tomane ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılırken; Samsunspor, bu çok önemli maçta rakibine 3-2 mağlup oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.