Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Samsunspor'da galibiyet sonrası açıklama

SAMSUNSPOR teknik direktörü Recep Sermet Boyar, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçı deplasmanda 3-0 kazandığı Gümüşhanespor maçını değerlendirdi.

Recep Sermet Boyar,"Kazandığımız için mutlu olduğunu belirten Recep Sermet Boyar, "Bu takımın içinde olmak ve her bünyesinde bulunmak gurur verici. Arkadaşlar da tur atlamamız gerektiğinin bilincindeydiler. Harika oynadılar. Zor bir süreçten geçiyor görülebiliriz ama Samsunspor büyük bir camia. Bunun üstesinden gelecek şampiyon olacak. Çünkü kimseye nasip olmayan bir armamız var" dedi.

İyi oyun çıkardıklarını ifade Recep Sermet Boyar, "Her şey güzel olacak, her şey yoluna girecek inşallah. Bünyamin’in MR'si çekilecek umarız ciddi bir sakatlığı yoktur. Okan olsun Ercan olsun harika oynadılar. Aidiyet duygusuyla oynadı arkadaşlarımız. Çok mutluyuz ihtiyacımız vardı, oyuncular da biz de çok mutluyuz inşallah Pazar günü devamı lig maçında gelerek seri galibiyetler alırız" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.