Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Samsunspor işi zora soktu

STAT: Tekkeköy 19 Mayıs Stadyumu

HAKEMLER: Turgut Doman, Seyfettin Ünal, Ali Can Alp

YILPORT SAMSUNSPOR: Ahmet Altın, Erhan Kartal, Aytaç, Cenk, İshak, Savaş, Yılmaz, Ramazan (Dk. 71 Enes İslam), Samet (Dk. 80 Erhan Şentürk), Kubilay (Dk. 23 Onur Eriş), Bahattin

SARIYER: Ali Türkan, Mert, Feyyaz, Yaser, Nuri Fatih, Alim (Dk. 78 Hakkı İsmet), Özgür, Hüseyin Ozan, Adem (DK. 82 Samet Katanalp), Bertul (Dk. 46 Ali Kucık)

GOLLER: Dk. 36 Samet Asatekin (Yılport Samsunspor) – Dk. 90 Hüseyin Bak (Sarıyer)

SARI KARTLAR: Samet, Yılmaz, İshak, Cenk (Yılport Samsunspor) – Yaser, Bertul, Hüseyin, Hakkı İsmet (Sarıyer)

KIRMIZI KART: Dk. 90 Feyyaz Belen (Sarıyer)

TFF 2’nci Lig Beyaz Grubu 30’uncu haftasında Yılport Samsunspor, kendi sahasında karşılaştığı Sarıyer takımı ile 1-1 kaldı. Maç öncesi TFF Bölgesel Gelişim Liglerinde gruplarında şampiyon olan Yılport Samsunspor U15, U16, U17 ve U19 takımlarına ve teknik heyetine Başkanvekili Tahsin Raci Kosif, Genel Sekreter Ali Kemal Gedikli ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın tarafından plaketler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.