Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner797

Samsunspor Menemeni Yiyemedi

TFF Birinci Ligi'nin 13'ncü haftasında Yılport Samsunspor, sahasında Menemenspor'u konuk etti. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakaya konuk takım hızlı başladı. İlk dakikalarda özellikle iyi kontraya çıkan Başkent ekibi, karşılaşmanın 5 dakikasında  Olatunbosun ile skor avantajını eline geçirdi. Bu golden sonra oyunda önce dengeyi sağlayan sonra üstünlüğü eline geçiren kırmızı beyazlılar, Nadir ile 12'nci dakikada skora denge getirdi. Kalan sürede ev sahibi takımın atak oyununa rağmen skorda denge değişmedi ve takımlar soyunma odasına1-1'lik eşitlik ile gittiler. 

ÇOK KAÇIRDIK 

Karşılaşmanın ikinci yarısına yüksek tempoda başlayacağı tahmin edilen kırmızı beyazlılar, beklenilenin aksine daha kontrollü bir oyunu tercih ettiler. Yine organize ataklarla Menemenspor savunmasını hataya zorlayan Samsunspor, özellikle Burak Çalık ile galibiyet golü aradı ancak; bir türlü istediği pozislyonları bulamadı. Bulduysa da final vuruşlarındaki eksikliği kırmızı beyazlı ekibi belki de farklı bir galibiyetten etti. Samsunspor, bu sonuçla ligde puanını 21'e yükseltmiş oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.