Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner797

Bafra'da, İlköğretim Haftası dolayısıyla program düzenlendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İsmet İnönü İlkokulu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, geleceğin güvencesi olan öğrencilerin, başarı için okumaları, öğrenmeleri ve okuduklarını yorumlamaları için zihin sporları yapmaları gerektiğini söyledi.

Spor hareketlerinin kasları güçlendirdiği gibi beyin jimnastiğinin de zekayı ve hafızayı geliştirdiğini dile getiren Katipoğlu, şunları kaydetti:

"Böyle düşündüğümüzde öğrenmek zevkli bir eyleme dönüşür ve sizi başarıya ulaştırır. Milletçe övdüğümüz tarihsel başarılarımızda milli ve manevi değerlerimizin etkisi unutulmamalıdır. Bu nedenle aile ve toplum yaşantımızda bu değerlerimiz yerlerini korumalı ve yeni nesillere örnek yaşantımızla aktarılmalıdır."

Programda öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu.

Etkinliğe AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci de katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.