Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Chp İl Başkanı, Yaralı Askeri Ziyaret Etti

Terör saldırısına maruz kalan asker Mehmet Kilit ve ailesine, Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl örgütü adına geçmiş olsun dileklerini ileten Tufan Akcagöz, "Terör saldırısında hayatta kalmayı büyük şans sayıyoruz ama böyle büyük bir saldırıdan sağ kurtulmak da, saldırı sonucu hayatını kaybetmek de eş değer. Onulmaz yara ve izler taşıyoruz. Bu izleri yüreğimizde taşıyoruz. Bombalar nerede patlarsa patlasın, aslında yüreğimizde patlıyor. Askerlerimiz, diğer güvenlik görevlilerimiz, yaptıkları görev nedeniyle terör eylemlerine en çok maruz kalan meslek grupları. Tüm güvenlik güçlerimize üstün başarı diliyorum. Güvenlik tedbirlerinin sıkı bir şekilde alınmasını zaruri görüyorum. Terör yuvalarının bir an önce, teröristlerin başlarına yıkılmasını diliyorum. Kayseri'de yaşanan bu menfur olaydan sonra, soruşturma başlatıldığını ve bir kısım askerlerin tutuklandığını biliyoruz. Demek ki istihbarat faaliyetine de ağırlık vermek gerekiyor. " dedi.

Mehmet Kilit'in şahsında tüm yaralı askerlerin bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediğini ifade eden Akcagöz, " Gazi kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşması en büyük dileğimiz. Terör olaylarının bir daha hiç yaşanmaması, daha büyük dileğimiz. Kınalı kuzularımız, askere uğurlandıkları gibi davulla zurnayla karşılansınlar istiyoruz, göz yaşları ile değil. Yaşadığımız topraklarda kalıcı huzur, ne yapıp edip sağlanmalıdır. " diye konuştu.
En kötüsünün, teröre alışmak olduğunu belirten CHP Samsun İl Başkanı, " Teröre asla alışmayacağız. Teröre alışılması, teröristin amaçlarından biridir. Ne devlet olarak, ne de ayrı ayrı bireyler olarak, teröre teslim olmayacağımız gibi, alışmayacağız da. Kayseri'deki saldırıda kaybettiğimiz şehitlerimize de bu vesileyle, Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Tüm yaralı askerlerimiz, umarım en kısa sürede şifa bulur." diye sözlerini tamamladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.