Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

MHP İLKADIM MORAL MATİNESİNDE
Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım İlçe Başkanlığı seçim öncesi moral depolamak amaçlı kadın kolları üyelerine kadınlar matinesi düzenledi.

Programın açılışında İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir yapmış olduğu konuşmada, "Türk tarihinde ve Türk Devlet geleneğinde kadının önemine değinerek, töremizde kadın her daim söz sahibi olmuştur. Türk hakanları devlet törenlerine eşleri ile beraber katılır ve yapılan toplantılarda ve görüşmelerde kadınların siyasi ve idari fikirleri alınırdı, Türk'ün binlerce yıllık devlet geleneğinde olan bu durum milletimizin kadına verdiği önemi ve değeri ortaya koymaktadır. Milliyetçi Hareket üç bin yıllık tarihi birikimi ile bu geleneğin en önemli temsilcisidir, bu anlamda kadınlarımız hareketimiz için büyük önem arzetmektedir." dedi.

Enis düğün salonlarında gerçekleşen matineye, Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başkan yardımcısı Hatice Aysu, Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural, İlkadım ilçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Arslan ve diğer İlçe Kadın Kolları Başkanları Katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı olan İsmail Geçer'in sponsor olduğu kadınlar matinesine ilgi yoğun oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile Başlayan matine oyun ve yarışmalarla devam etti.

Günün konuğu olan, Ülkücü sanatçı Ferhat Hantal matineye türküleri ile damgasını vurdu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.