Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner798

11 Kasım Milli Ağaçlandırma etkinliği

Samsun Bafra’da ‘Kuşcular ağaçlandırma Sahasına’ 11 Kasım Milli Ağaçlandırma etkinliği kapsamında 250 adet Lavanta,100 adet orkide fidanı toprakla buluştu.

Program açılış konuşmasında Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen öğrencilere hitaben,”Sizler bu topraklarda yaşayacaksınız, sizlerin sağlıklı huzurlu ortamda yaşamanız, bu ülkenin müreffeh insanlara sahip olması acısından ormanlarımızın önemi çok büyüktür.” Dedi.

Sizlerde ileride büyüdüğünüzde bizlerin yerine geleceklerini belirten Kaymakam Ertürkmen,”Bu ülkeyi siz değerli çocuklarımız yönetecek. Bu gün sizleri ağaçlarla tanıştırıyoruz. Bizim yaptığımızın daha fazlasını yapmalısınız temennisinde bulundu.

İlçe Orman İşletme müdürü Mustafa Bayraktar,”Bu yıl 11 Kasım Milli ağaçlandırma projesi kapsamında 250 adet lavanta, 100 adet orkide fidanını toprakla buluşturduk bu vesile ile Kuşçular Ağaçlandırma sahasının hizmet etmesini hep beraber sağlamış olduk.“ dedi.

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün organize ettiği, Ney ve Folklor ekibi sahne sergiledi.

Kuşçular Ağaçlandırma alanında, Bafra Mustafa Kemal Atatürk ortaokulu öğrencilerinle beraber fidan dikimi gerçekleşti. Bafra Orman İşletme Müdürlüğü program sonu davetlilere ikram dağıttı.

Programa katılım sağlayanlar arasında İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Cumhuriyet Başsavıcısı Olcay Aksoy,İlçe Belediye Başkanı Hamit Kılıç, siyasi parti temsilcileri,daire amirleri ve öğrenci velileri katıldı.

Yapılan ‘Fidan Dikimi’ sonrasında Milli ağaçlandırma günü kapsamında Bafra Hükümet Konağı önünde vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.