Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner798

1930 Bafraspor Hız Kesmiyor..

Üst üste kötü skorlar alan ve yönetimsel problemler yaşan 1930 Bafra spor, Yılmadan Çalışmalarına devam ederek eskilerini kısa sürede tamamladı ve Şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

Lige hızlı dönen 1930 Bafraspor 5 haftadır net skorlar alarak ligde iddiasını gösterirken Spor kamuoyuna ve taraftarına umut vermeyi başardı.


Samsun Süper Amatör Liginin 8.haftasında Samsun Türk Telekomspor`u kendi saha ve seyircisi önünde 2-0`lık net bir skor ile mağlup etti.

Maçın 30 dakikasında Türk Telekomspor`un kalecisinin yaptığı faule maçın orta hakemi penaltı verdi. Kaleci Furkan Kırmızı kart görürken. Penaltıyı Halim Gole cevirdi. Golden Sonra 10 kişi kalan rakip takım ciddi ataklar yaptı. Ama sonuca gidemedi ve ilk yarı 1-0 Bafraspor`un üstünlüğü ile bitti.

Maçın ikinci yarısı Samsun Türk Telekomspor üstün başladı.kontro ataklarla Bafraspor kalesine zor anlar yaşattı. Samsun Türk Telekomspor golü de buldu ama ofsayt karı ile gol geçersiz sayıldı. Samsun Türk Telekomspor en azından beraberlik için maça çok asılsa da Bafraspor ara ara yaptığı kontra atakların sonucunu maçın son dakikalarında Selami`nin golü ile skoru 2-0 yaparak, Samsun Türk Telekomspor`u yenmeyi Başardı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.