Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner798

Arıcıoğlu otomotiv dualarla açıldı

Samsun’un Bafra İlçesinde Samsun Sinop yolu üzerinde Arıcıoğlu Otomativ Zirai aletleri alım satım işyeri muhteşem bir toplulukla açılışı gerçekleşti.

Emirefendi Mahallesi Samsun Caddesi No:55’de yapılan açılışa çok sayıda Bafralı vatandaşlar ve çiftçiler katılım sağladı.

Arıcıoğlu Otomativ Zirai aletleri alım satım Açılışı, kurban kesimi, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla açıldı. Aynı zamanda davette katılan tüm misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Açılışa katılanlar arasında; Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner,Ziraat Odası Meclis Başkanı Mecit Aytek,Ziraat Odası Meclis üyeleri,Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Bilal Arslan, Saadet Partisi ilçe Başkanı Mustafa Öcal, çok sayıda vatandaş ve üreticiler katılım sağladı.

Çiftçilik mesleği ile uğraştığını belirten Arıcıoğlu ailesi" Çiftçilerin makine alım satım ihtiyaçlarını iyi biliyoruz. Çevremizden aldığımız destek ve güvenle bildiğimiz işi babamızın öncülüğünde kardeşlerimizle beraber böyle bir iş yerini Bafra’ya Bafra'lılara kazandırdık.Umarız talep fazla olur bizlerde en iyi şekilde Bafra Halkına ve çiftçi kardeşlerimizin isteklerine en iyi şekilde cevap vermiş oluruz.” Dedi.

Arıcıoğlu ailesi olarak açılışımıza uzaktan yakından ve gelmek isteyip de gelemeyen tüm hemşerilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı ayrı ayrı sizlerin kanalı ile teşekkür ederiz ifadesi kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.